icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq

VolkerWessels Infra ICT

VolkerWessels Infra ICT ondersteunt zes VolkerWessels werkmaatschappijen (KWS Infra, VolkerRail, Vialis, Infra Competence Centre, Volker Stevin Materieel en Van Hattum en Blankevoort) en is met circa 100 enthousiaste professionals verantwoordelijk voor het beheer van 5000 werkplekken.

Wij zijn onderdeel van een groot concern. VolkerWessels is een Nederlands concern dat actief is op vele gebieden. Van bouw & vastgoed tot civiele techniek en van spoor- en wegenbouw tot energie, telecom en offshore. Een concern dat zich bezig houdt met het ontwerpen, ontwikkelen, realiseren en beheren van de gebouwde omgeving. En dat doen we voor al onze stakeholders: opdrachtgevers, medewerkers, aandeelhouders, leveranciers en de maatschappij in het algemeen. Het liefst doen we dat door onze kracht te laten zien: meerdere VolkerWessels-bedrijven werken samen aan één project.

X

Bekijk alle vacatures