icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo

Kernwaarden

VolkerWessels Infrastructuur brengt kennis en kunde in om multidisciplinaire projecten integraal goed te managen. Samen hebben we alles in huis om de mobiliteit van Nederland volledig beschikbaar te houden. Binnen VolkerWessels Infrastructuur Nederland ligt de focus op de volgende punten: Vakmanschap, Veiligheid, Digitalisatie, Duurzaamheid.

Haak om Leeuwarden

Vakmanschap

Als VolkerWessels en dus ook als VolkerWessels Infrastructuur Nederland werken wij aan een betere levenskwaliteit in Nederland. De kennis en kunde van onze mensen vormt hiervoor de basis. Samen (be)leven, werken en ontwikkelen kenmerkt VolkerWessels.

Om dit te borgen bieden wij enerzijds learning on the job en anderzijds kwalitatieve en professionele opleidingstrajecten bij onze eigen VolkerWessels Academy. Medewerkers hebben ruimte, vrijheid en verantwoordelijkheid om zelf hun loopbaan vorm te geven.

Onderhoud lassen

Veiligheid

Veiligheid is voor ons van essentieel belang. Tenslotte willen we aan het eind van de werkdag weer veilig en gezond naar huis. Naast dat veiligheid in ons DNA zit en we ons vaak heel bewust zijn van de risico’s in ons werk, houden de regels en waarden van ons veiligheidsprogramma ‘WAVE’ (Wees Alert Veiligheid Eerst) onze mensen extra alert en secuur. 

Deze regels hanteren we met elkaar en leven we ook na. Dit geldt ook voor onze inleenkrachten en onderaannemers. Veiligheid is onderdeel van alles wat we doen, het is onze manier van werken: We werken veilig of we werken niet! 

Roald en Rein

Digitalisatie

Binnen VolkerWessels is digitalisatie een belangrijk focuspunt. Met het gebruik van nieuwe technologieën zijn we in staat om betere producten te leveren en meerwaarde toe te voegen aan onze klanten en stakeholders. We verbinden mensen en data met elkaar zodat we continu verbeteren, sneller en efficiënter werken en optimaal bijdragen aan een duurzame infrastructuur in Nederland.

Duurzaamheid.png

Duurzaamheid

Wij bouwen aan een betere levenskwaliteit. Onze ambitie is om de samenleving duurzaam te ontwikkelen en zodanig te bouwen, dat mensen er gezond en gelukkig kunnen wonen, werken en leven. ​

Dit doen wij onder andere door het verduurzamen van ons wagenpark en materieeldiensten, het verbeteren van onze afvalscheiding en het inbedden van social return bij onze ondernemingen.

Door ons zoveel mogelijk bewust te zijn van duurzaam werken en door ons continu te blijven ontwikkelen, dragen we bij aan een betere levenskwaliteit.