icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo

Civiele techniek

Van (circulaire) viaducten, bruggen en (afzink)tunnels tot sluizen, gemalen, kademuren en waterkeringen. Als toonaangevende civiele aannemer ontwerpen, bouwen, beheren én onderhouden we deze civiele kunstwerken.

Tunnels en bruggen van de buitencategorie, fenomenale fly-overs en voortreffelijke viaducten. Het zit in de genen van VanHattum en Blankevoort. Al bijna twee eeuwen verrijken we Nederland met ingenieuze kunstwerken, infrastructuur en civiele betonconstructies.

Van Hattum en Blankevoort kom je tegen in de infrastructuur, energie, havens, industrie en rondom het water. Ook binnenstedelijke uitdagingen zoals ondergrondse parkeergarages en kelders gaan wij graag aan.

Nederland staat voor een grote opgave op het gebied van waterkwaliteit en waterveiligheid. Ook de snelle energietransitie, verbetering van bereikbaarheid en toenemende verstedelijking vragen de komende jaren om oplossingen. Van Hattum en Blankevoort biedt die oplossingen en ondersteunt haar klanten met creatieve ideeën en technisch vakmanschap. Al meer dan 185 jaar lang en nog steeds met passie en plezier.

Link naar de website van Van Hattum en Blankevoort