icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo

Integrale projecten

Door een duidelijke aansturing en beheersing realiseren wij grote, complexe, integrale projecten op voorspelbare wijze. De samenwerking tussen de verschillende werkmaatschappijen binnen VolkerWessels is daarin de sturende en verbindende factor. 

Visie op duurzaamheid

Wij zien het als onze gezamenlijke opdracht en verantwoordelijkheid om zowel ons bedrijf als de wereld mooier, sterker en toekomstbestendiger over te dragen aan de volgende generaties. Met de diversiteit aan expertises en de duizenden projecten die we jaarlijks uitvoeren, zijn wij in de bevoorrechte positie om impact te maken.


Wij hebben alles in huis om duurzame innovaties in projecten te ontwikkelen, te optimaliseren en tot een commercieel succes te maken. Dit doen we met onze opdrachtgevers en partners. Zo maken we samen de impact die nodig is en helpen wij de infrasector met het versnellen van verduurzaming.

VolkerWessels Infrastructuur duurzaamheidsbeleid

Binnen ons duurzaamheidsbeleid staat levenskwaliteit centraal. Daarom bouwen we samen met onze opdrachtgevers en partners aan een gezonde en veilige leefomgeving met de ambitie dat deze in 2030 emissievrij is. We zijn zelfstandig in staat een groot deel van deze doelstelling te behalen. Om tot een emissievrije leefomgeving te komen hebben we samenwerking in de gehele keten een voorwaarde voor succes.

Samen gaan we klimaatverandering zoveel mogelijk tegen en maken we de omgeving weerbaar tegen klimaatverandering die reeds is ingezet. Tegelijkertijd zorgen we voor een gezonde en veilige leefomgeving die we van schone energie blijven voorzien.

Lees hier meer over ons duurzaamheidsbeleid en onze ambities.