icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo

Jens Miedema

Afstudeerder Master Construction Management & Engineering Technische Universiteit Twente

Jens Miedema_gesprek

Tijdens mijn HBO opleiding Civiele Techniek liep ik stage bij zusterbedrijf Van Hattum en Blankevoort als Uitvoerder bij het project brug Blauwe Klap in Assen. In die tijd zocht ik een bedrijf waar zo veel mogelijk disciplines bij elkaar kwamen. Bij het realiseren van die brug heb ik dan ook veel praktijkervaring op kunnen doen. Toen ik voor mijn master op zoek ging naar een bedrijf om af te studeren, nam ik contact op met VolkerWessels Infra Competence Centre. Ik had keuze uit twee bedrijven. Maar bij VolkerWessels Infra Competence Centre had ik een ruime keuze aan onderwerpen en ik kende het bedrijf. 

Het onderzoek

In mijn huidige onderzoek analyseer ik het implementatieproces van 3D en 4D op de integrale projecten van VolkerWessels Infra NL en onderzoek ik op welke manier verandermanagement hier in de toekomst aan bij kan dragen. De betrokkenheid van de collega’s, management en directie heeft mij echt positief verrast. Mede door de opencultuur is iedereen heel benaderbaar en dat helpt enorm in zo’n type onderzoek. Binnenkort ga ik afstuderen en daarna hoop ik een mooie en uitdagende baan te vinden.