icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo

Stage en afstuderen

Bijzondere circulaire bruggen, wonderbaarlijke duurzame wegen, record brekende innovatieve sluizen, spetterende waterkeringen, diepgaande tunnels, baanbrekende luchthavenprojecten… Werken bij VolkerWessels Infrastructuur betekent werken aan toonaangevende projecten.

We zoeken daarom altijd naar de beste vakmensen op het gebied van project-, ontwerp-, proces-, en assetmanagement. Want zij bepalen tenslotte het succes van een project of contract. Ga jij technische uitdagingen niet uit de weg en ga jij daar helemaal op los? Volg je een universitaire studie of HBO-opleiding Civiele Techniek of Technische Bedrijfskunde, kom dan bij ons afstuderen of stage lopen.  

Stage

Buiten, op één van onze mooie projecten doe je praktische ervaring op in bijvoorbeeld de werkvoorbereiding of uitvoering. Ervaren mensen die de kneepjes van het vak kennen begeleiden je gedurende je stageperiode. VolkerWessels Infrastructuur is een erkend leerbedrijf. Kijk eens bij de projecten. Er is altijd wel een project bij waar jij 'feeling' mee hebt.

Bekijk de vacature voor stage
Afstuderen VolkerInfra

Afstuderen

Bij VolkerWessels Infrastructur kun je aan de slag met uitdagende afstudeeronderwerpen vanuit de dagelijkse praktijk van één van de grootste aannemers van Nederland. Of pak één van de innovatieve opdrachten aan die de basis leggen voor toekomstige ontwikkelingen binnen VolkerWessels. Hierbij moet je bijvoorbeeld denken aan een studie naar een optimale sterkteverdeling binnen een kolkwand van een sluis of onderzoeken wat het meest duurzame bouwmateriaal is. Ook de doorontwikkeling van parametrisch ontwerpen naar generative design en uiteindelijk machine learning zijn onderwerpen waarop je kunt afstuderen.

Bekijk de vacature voor afstuderen

Collega's aan het woord

Samenwerken! Dat is wat wij doen bij VolkerWessels Infra. Samenwerken met eigen collega’s, maar ook met de collega’s in de werkmaatschappijen van VolkerWessels Infrastructuur zoals KWS, Van Hattum en Blankevoort, VolkerRail en Vialis. Maak kennis met een aantal collega’s van VolkerWessels Infrastructuur.

Collega's aan het woord