icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Nieuws · 20 maart 2023

Video: investeringen in emissievrij materieel en duurzame bouwlogistiek

VolkerWessels voert een klimaatstrategie die is gericht op het reduceren van de uitstoot van broeikasgassen in onze projecten én in onze bedrijfsvoering. Met het programma Emissievrij2030 geven we hier invulling aan.

In een serie video's laten we de komende weken zien welke maatregelen we nemen op weg naar een Emissievrij2030. In deze tweede aflevering vertellen Ron Frazer (directeur VolkerWessels Materieel & Logistiek) en Stanley Maas (directeur Visser & Smit Hanab) over onze investeringen in emissievrij materieel en duurzame bouwlogistiek.

Duurzaamheidsbeleid VolkerWessels Infrastructuur

Naast de strategie van VolkerWessels hebben we als VolkerWessels Infrastructuur een aanvullend duurzaamheidsbeleid om te zorgen dat wij aan de emissiedoelstellingen voldoen. Hierin wordt toegelicht wat de ambitie is, wat (kwantitatief) de belangrijkste doelstellingen zijn en staat een onderbouwing in cijfers, maatregelen en verantwoordelijken van hoe die doelstellingen te behalen. 

Alle informatie over ons duurzaamheidsbeleid vind je hier