Zoeken
Missie en visie VolkerWessels Infrastructuur

Een VolkerWessels divisie

VolkerWessels Infrastructuur is één van de drie Nederlandse divisies van VolkerWessels.

VolkerWessels

VolkerWessels is een groot Nederlands bouwconcern met 17.000 medewerkers. VolkerWessels speelt een sleutelrol in de samenleving met projecten en diensten die op een duurzame manier bijdragen aan de leefomgeving.  

De kracht van VolkerWessels

Een leefomgeving opgebouwd uit sociale en technologisch hoogstaande wijken, buurten en wegen waar alles aanwezig is en niets verloren gaat. Een leefomgeving die bijdraagt aan een betere levenskwaliteit. Wij realiseren nieuwe vormen van  wonen, mobiliteitsoplossingen  en versnellen de energietransitie. Dit alles doen we vanuit onze kernwaarden: we werken veilig of we werken niet, we werken duurzaam en we handelen integer. Het is onze missie en drijfveer om te bouwen aan een betere levenskwaliteit.

Als Nederlands bouwconcern beschikt VolkerWessels over de middelen en mogelijkheden om aan deze ambitieuze doelstelling te werken. Met al onze ondernemingen, verdeeld over drie divisies (Bouw & Vastgoed, Infrastructuur en Energie & Telecom), zijn wij erg goed in staat om, in constructieve samenwerking met opdrachtgevers, onderaannemers, collega’s en eindgebruikers, een prettige en toekomstbestendige leefomgeving te creëren.

Lees meer over VolkerWessels