Zoeken

Onze bedrijven

Landelijk of regionaal. Op de weg, het water of het spoor. In de (binnen)stad of in het landelijk gebied. Innovatief maatwerk of een standaard oplossing. Voor ieder soort project heeft VolkerWessels Infrastructuur alle benodigde kennis, ervaring en expertise in eigen huis om klanten volledig te ontzorgen. Daarmee zijn wij een betrouwbare partner voor onze klanten. VolkerWessels Infrastructuur is de divisie van VolkerWessels gespecialiseerd in de infrasector. De divisie omvat de werkmaatschappijen KWS, VolkerRail, Van Hattum en Blankevoort en Vialis. Zowel individuele als multidisciplinaire projecten worden binnen de ondernemingen van VolkerWessels Infrastructuur uitgevoerd. Samen vanuit kracht ondernemen is waar wij voor staan. VolkerWessels Infrastructuur heeft alles in huis om de infrastructuur in Nederland sterker, beter en mooier te maken voor de huidige én toekomstige generaties.

Logo VolkerWessels Infrastructuur
Asset Management Schiphol

Vialis

Vialis zorgt voor veilige en beschikbare infrastructuur en doorstroming over weg, water en het spoor voor een leefbaar Nederland. Vialis maakt infrastructuur intelligent met slimme oplossingen en technologie. Ook is Vialis de complete aanbieder van beheer, onderhoud, renovatie, operatie en inzicht in de staat van complexe infrastructuur. Voor publieke klanten zoals provincies en gemeenten, Rijkswaterstaat en ProRail. Maar ook voor private klanten zoals Schiphol, havenbedrijven en logistieke dienstverleners.

Website Vialis
VolkerRail_Westhaven Amsterdam

VolkerRail

VolkerRail is de innovatie partner voor duurzaam staal-op-staal transport. Hierin opereert VolkerRail als full service provider voor het hoofdrailnet, lightrail & industriespoor in Nederland. Dit houdt in dat we zowel een eigen materieel- en logistieke dienst in huis hebben als een eigen veiligheidbureau. Daarnaast hebben we onze eigen monteurs die we flexibel kunnen inzetten. 

Website VolkerRail
Andijk - KWS

KWS

KWS is marktleider in de wegenbouw en productie van asfalt. Ook de waterbouw is een traditionele thuismarkt van KWS. KWS ontwerpt, realiseert, reconstrueert, beheert en onderhoudt wegen en dijken. Bovendien zet KWS zijn expertise in bij (het bouwrijp maken van) bedrijfsterreinen, datacenters en windparken.  

Website KWS
_DSC4604 2.jpg

Van Hattum en Blankevoort

Van Hattum en Blankevoort is een toonaangevende civiele aannemer die zijn klanten oplossingen biedt en ondersteunt met creatieve ideeën en technisch vakmanschap. Al meer dan 190 jaar ontwerpt, bouwt en onderhoudt Van Hattum en Blankevoort ingenieuze civiele kunstwerken zoals (circulaire) viaducten, bruggen en (afzink)tunnels, sluizen, gemalen, kademuren en waterkeringen. Zowel in de infrastructuur, energie, havens, industrie en rondom het water. Maar ook binnenstedelijke uitdagingen zoals ondergrondse parkeergarages en kelders gaat Van Hattum en Blankevoort graag aan. 

Website Van Hattum en Blankevoort
 • Vialis

  Bezoekadres: 
  Loodsboot 15
  3991 CJ, Houten 
   

  Tel: +31 30 694 35 00

   

   

  Bezoek website
 • VolkerRail

  Bezoekadres: 
  Lange Dreef 7
  4131 NJ, Vianen 

  Postadres: 
  Postbus 240 
  4130 EE, Vianen

  Tel: +31 347 35 44 44
  Fax: +31 347 35 45 99 

  Bezoek website
 • KWS

  Bezoekadres: 
  Lange Dreef 9
  4131 NJ, Vianen 

  Postadres: 
  Postbus 217
  4130 EE, Vianen 

  Tel: +31 347 35 73 00 

  Bezoek website
 • Van Hattum en Blankevoort

  Bezoekadres: 
  Lange Dreef 13
  4131 NJ, Vianen 

  Postadres: 
  Postbus 399 
  4130 EJ, Vianen 

  Tel: +31 88 186 5100 

  Bezoek website