Zoeken
fritsvandergronde.nl -2600.jpg

Events

Gedurende het jaar organiseert VolkerWessels Infrastructuur diverse evenementen maar zijn we ook aanwezig op diverse andere evenementen, met een stand en/of een presentatie. Meer weten over ons of over een van onze werkmaatschappijen? Bezoek ons tijdens een evenement of neem contact met ons op!

Smart Infra Experience_Vialis

Smart Infra Experience | woensdag 4 oktober 2023 

Woensdag 4 oktober 2023 vindt de eerste Smart Infra Experience plaats bij het congrescentrum 1931 in ’s-Hertogenbosch. De Smart Infra Experience is een evenement vóór en dóór Smart Infra professionals en hun netwerk. Je bent van harte welkom!

Onze collega's van Vialis laten samen zien welke slimme Infra oplossingen er nu al zijn en welke innovatieve oplossingen er aan komen door middel van demonstraties, experiences en presentaties. Hierbij staan de volgende drie thema’s centraal: Fiets verkeersmanagement, Cybersecurity & Privacy, Data & Artificial Intelligence

Meer informatie over de Smart Infra Experience
Gebiedscontract Zaanstreek Waterland.jpg

Waterbouwdag | donderdag 12 oktober 2023

Op donderdag 12 oktober 2023 vindt de jaarlijkse Waterbouwdag plaats. Dit evenement wordt georganiseerd door de Vereniging van Waterbouwers in samenwerking met KIVI en Rijkswaterstaat. Net als vorig jaar zal het evenement plaatsvinden in het Beatrix Theater (Jaarbeurs) in Utrecht. Dit jaar staat het programma in het teken van het thema ‘De waterbouwer van de toekomst’. 

Meer informatie over de Waterbouwdag 2023
Klimaatweek_2022

Klimaatweek VolkerWessels Infrastructuur | november 2023

Van maandag 27 november tot en met vrijdag 1 december vindt de jaarlijkse Klimaatweek van VolkerWessels Infrastructuur plaats. Gedurende deze week besteden we binnen VolkerWessels Infrastructuur extra aandacht aan het klimaat en in het bijzonder ons watergedrag. Samen met klanten en opdrachtgevers gaan we in gesprek en worden er diverse activiteiten georganiseerd om bewustwording te creëren en mensen in beweging te brengen. 

InfraTech_2023

InfraTech | januari 2025

Tijdens vakbeurs InfraTech komt de infrasector van 14 tot en met 17 januari samen om verbindingen te leggen, samenwerkingen te versterken, kennis te delen en elkaar te inspireren. De pijlers ontmoeten, kennisoverdracht en innovatie staan centraal. Ook vanuit VolkerWessels Infrastructuur zijn wij aanwezig met onze ondernemingen KWS, Van Hattum en Blankevoort, Vialis en VolkerRail. 

Meer informatie over InfraTech 2025