Zoeken
OpenIJ.jpg

Met passie en trots werken aan een sterker Nederland

Voor komende generaties

Met passie en trots samenwerken aan betrouwbare, vitale en duurzame infrastructuur in Nederland.

Wij zijn 1 van de 3 Nederlandse divisies van VolkerWessels en zijn de toonaangevende technologiegedreven specialist in nieuwbouw, onderhoud en renovatie van spoor-, weg- en waterinfrastructuur. Vanuit vakmanschap en met passie en trots werken wij samen met onze opdrachtgevers aan een betrouwbare, vitale en duurzame infrastructuur in Nederland. Op deze manier maken we Nederland sterker, beter en mooier voor de huidige én toekomstige generaties.

Onze expertises

Wegenbouw

Nederland bereikbaar houden, nu en in de toekomst. In de komende jaren worden nieuwe wegen aangelegd en bestaande wegen verbeterd. Plekken waar de verkeersveiligheid verbeterd moet worden en fileknelpunten worden aangepakt, op drukke wegen zijn extra rijstroken nodig om de economie verder te versterken..

Spoorbouw

In de markt zien wij een forse toename van het spoorgebruik in Nederland. Ook het openbaar vervoer binnen de Randstad neemt toe. Als één van de topbedrijven in de Europese spoorbouw en innovatieve partner voor duurzame staal-op staal transportoplossingen, zijn wij full service provider voor het hoofdrailnet, lightrail & industriespoor in Nederland.

Waterbouw

Een groot deel van Nederland ligt onder de zeespiegel en grote rivieren stromen dwars door ons land. Dat maakt ons land kwetsbaar voor overstromingen. Door klimaatverandering en zeespiegelstijging krijgen we in de toekomst steeds vaker te maken met hogere waterstanden. Wij staan voor droge voeten en schoon water staat voor waterveiligheid, waterkwantiteit en behoud van goede waterkwaliteit.

Asset management

Nederland staat de komende jaren voor een grote onderhoudsopgave. Onderhoud op de juiste plek, op het juiste moment met als doel: optimale beschikbaarheid en betrouwbaarheid tegen de laagste kosten over de gehele levenscyclus.

Mobility management

De toegenomen complexiteit van onze samenleving zorgt er voor dat het steeds lastiger is om fysieke infrastructuur aan te leggen of uit te breiden. Slimme mobiliteitsconcepten die verkeersstromen optimaliseren, met behoud van leefomgeving, worden steeds belangrijker.

Integrale projecten

Door samenwerking en een duidelijke aansturing en beheersing realiseren wij grote, complexe, integrale projecten op voorspelbare wijze.

Materieeldienst

Advies en maatwerkoplossingen ten behoeve van verhuur van infra- & bouwmaterieel.

Nieuwste projecten

Meer projecten
Asset Insight - ProRail
20220314_IMG_20200806_135801_Kooybrug.jpg
Circuit 3.jpg
Amstelveenlijn190815-inhijsen%20lift%20bij%20Onderuit-14_jpg.jpg