Zoeken
Circuit 3.jpg

VolkerWessels, Event Supporter Formula 1

Heineken Dutch Grand Prix

De Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix op Circuit Zandvoort wordt een evenement waar innovaties, technologie en realisatie op het hoogste niveau en op een wereldpodium bij elkaar komen. Als een van de trotse hoofdsponsors zullen wij dit het evenement gebruiken om VolkerWessels te presenteren aan onze 17.000 collega’s, toekomstige collega’s en de rest van Nederland.

Verbouwing Circuit Zandvoort

Naast een van de hoofdsponsors van de Dutch Grand Prix, is VolkerWessels in opdracht van Circuit Zandvoort ook verantwoordelijk voor de verbouwing van het circuit en de overige infrastructuur.

De werkzaamheden worden uitgevoerd door VolkerWessels-ondernemingen KWS, Gebr. Van Kessel, Holland Scherm, Kondor Wessels Amsterdam en De Groot Vroomshoop. Zij zijn sinds eind 2019 druk bezig met het vervangen en verbreden van het huidige circuit, het plaatsen van prefab voetgangerstunnels, het bouwen van een gloednieuw paddockterrein, het uitbreiden van het huidige pitgebouw en het realiseren van een nieuw medisch centrum.

"Wij zijn trots om als partner van de Dutch Grand Prix het circuit en de infrastructuur op een niveau te brengen dat past bij een evenement van dit kaliber."

Alfred Vos, CEO VolkerWessels