Zoeken
Hybride stopmachine VolkerRail_landschap.png

VolkerRail haalt opnieuw trede 5 van de Safety Culture ladder

Certificeringsinstantie Kiwa vertelde de positieve uitslag: voor het derde jaar op rij heeft VolkerWessels' onderneming VolkerRail trede 5 behaald op de Safety Culture Ladder! De audit periode startte op 6 september 2023 en is 5 oktober 2023 officieel afgerond. Kiwa is op verschillende locaties geweest en heeft VolkerRail in verschillende rollen, onder andere als onderaannemer, gezien. Kiwa: “we hebben mooie dingen gehoord en veel enthousiaste collega’s gesproken die met veel plezier vertellen over hun werk”.

VolkerRail wordt gezien als een organisatie die erg open is en waarbij menselijke benadering en vertrouwen centraal staan. Een mooi compliment van Kiwa: “Over verschillende onderdelen zijn we nog meer onder de indruk dan de vorige keer. VolkerRail toont de drive om stappen te willen maken en werkt met enthousiasme, overtuiging en passie naar de toekomst”.   

Ook wordt er geïnvesteerd in vooruitstrevendheid binnen de organisatie – er is een drive tot innovatie, duurzaamheid en er wordt goed nagedacht over het toekomstbestendig maken van VolkerRail als organisatie.

“Fijn dat we op niveau zijn gebleven. Kiwa ook bedankt voor jullie waardevolle terugkoppeling, mede dankzij jullie blijven wij ons ontwikkelen. We hebben ons laten zien zoals we aan het werk zijn. We hebben veel om aan te werken en gaan daar vol overtuiging mee aan de slag!”

Ben Hendriks Algemeen Directeur