icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Nieuws · 09 november 2021

VolkerWessels beste reputatie in de bouw!

VolkerWessels is het bouwbedrijf met de beste reputatie in Nederland! We staan in de top 3 wat betreft innovativiteit en volgens de buitenwacht staat veiligheid bij ons het hoogst op de agenda.

Dat blijkt uit de Reputatiemonitor van Cobouw en USP, die gebaseerd is op onderzoek onder ruim zevenhonderd ondernemingen in de bouwsector. De geënquêteerden zijn opdrachtgevers zoals corporaties, projectontwikkelaars, overheden, beleggers, maar ook onderaannemers, toeleveranciers, ingenieursbureaus, architecten en andere aan de bouw gelieerde beroepen.

Bij het onderzoek wordt onder andere gekeken naar de naamsbekendheid, het imago en de tevredenheid bij het samenwerken. Ook wordt het vertrouwen in het bedrijf en de mate waarin het zich onderscheidt gemeten. Het gemak van zaken doen met het bedrijf wordt ook met cijfers uitgedrukt, net als de waarschijnlijkheid dat het bedrijf aanbevolen wordt.

Lees hier de uitkomsten van het onderzoek