Zoeken

Wij zijn makers. Toekomstmakers.

Bij VolkerWessels kunnen we met trots zeggen: wie bouwt, geeft vorm aan de toekomst. Dat toekomstige generaties gezond en gelukkig moeten kunnen wonen, leven en werken. Bouwen is de kern van wat we doen bij VolkerWessels. Dat is waar onze 17.000 medewerkers elke dag mee bezig zijn. Wij zijn VolkerWessels. Wij zijn makers. De toekomstmakers.

De Toekomstmakers - thumbnail campagnevideo
Bekijk video

Bij VolkerWessels kunnen we met trots zeggen: de toekomst maken, dat doen we nu. Door verrassende oplossingen te bedenken. En altijd te gaan voor iets beters. Iets nieuws. Vraagstukken rond klimaatveranderingen energietransitie onderstrepen de noodzaak om anders te ontwikkelen, ontwerpen, innoveren, beheren... en bouwen. Maken is doen. En maken is vooral vooruitdenken. Het onmogelijke... mogelijk maken. Wie maakt, bouwt. En geeft daarmee vorm aan de toekomst. Daarom gaan we altijd voor een leefomgeving waarin volgende generaties gezond en gelukkig kunnen leven, wonen en werken! 

De toekomst maken doen we al generaties lang. Vóór generaties. Met onze innovatieve oplossingen zetten we ons hele netwerk in beweging: opdrachtgevers, onderaannemers; in de hele keten slaan mensen de handen ineen. Voor ons begint bouwen niet bij stenen maar bij mensen. Bij de toekomstige generaties aan bewoners en gebruikers, met aandacht voor hun wensen. Daarom kiezen we bewust voor projecten waarin de menselijke maat niet uit beeld raakt. Dichtbij en benaderbaar waar mogelijk, groot en slagvaardig waar nodig. 

Wij zijn de divisie Infrastructuur van VolkerWessels. Een toonaangevend Nederlands bouwconcern, actief in vier landen. Met 130 werkmaatschappijen en 17.000 specialisten die de krachten bundelen. Wij zijn makers. De toekomstmakers.