Zoeken

VolkerWessels digital transformation leader bouwbedrijven

In de ranking Digital Transformation | Leaders 2023 staat VolkerWessels in de categorie Bouw- en Installatiebedrijven op de 2e plaats, net achter groothandel in technische installatiematerialen Technische Unie. VolkerWessels is de digital transformation leader van de bouwbedrijven.

DX300-2023-2.png
DX300-2023-2.png

De volledige ranking vind je hier.

De divisie VolkerWessels Telecom staat in de Digital Transformation | Enablers 2023 van MT/Sprout op de 10e plaats als het gaat om IT-infrastructuur Enablers, en op de 9e plek als het gaat om resultaten. Deze uitkomsten komen voort uit de DX300 van MT/Sprout, het jaarlijkse onderzoek onder zakelijke beslissers naar de voorlopers in digitale transformatie (leaders) en de organisaties die hen daarbij helpen (enablers).

 

Digitaal toonaangevend in de sector

Als VolkerWessels willen we graag digitaal toonaangevend zijn in de sector. Digitalisatie helpt ons om het maximale uit onze mensen, data en systemen te halen. Daardoor kunnen wij de klantwaarde te verhogen, kosten reduceren en projectbeheersing verbeteren. Data (en technologie) stellen ons in staat sneller en makkelijker met elkaar samen te werken en meerwaarde te creëren voor onze klanten en stakeholders. 

MT Sprout Digital Leaders 2023.jpg

Over het onderzoek

Het DX300-onderzoek brengt de voorlopers in digitale transformatie in kaart (leaders) en de organisaties die hen daarbij helpen (enablers). Het onderzoek is uitgevoerd door het Amsterdam Centre for Business Innovation in opdracht van MT/Sprout. 3.176 zakelijke beslissers namen deel aan het onderzoek, tezamen gaven zij 8.186 beoordelingen.