icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo

Waterbouwdag 2022 - donderdag 17 november

Op donderdag 17 november vindt de Waterbouwdag 2022 plaats in het Beatrixtheater bij de Jaarbeurs in Utrecht. Dit jaarlijkse evenement geeft een overzicht van de laatste ontwikkelingen en nieuwe projecten in de waterbouwsector. Vanuit VolkerWessels Infrastructuur zijn wij hier ook aanwezig met een aantal van onze werkmaatschappijen.

Collega's van Van Hattum en Blankevoort, KWS en Vialis staan voor je klaar om je te verwelkomen op onze stand nummer 31. Benieuwd naar onze laatste ontwikkelingen en innovaties in de waterbouwsector? Bezoek dan vooral de innovatiepitch van onze collega Jaap Kamp van Gebroeders van Kessel over Verticaal Zanddicht Geotextiel. Een unieke oplossing om effectief, snel en duurzaam vele kilometers dijk te verbeteren.

Graag tot dan!