icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo

Verkeersmanagement

De toegenomen complexiteit van onze samenleving zorgt er voor dat het steeds lastiger is om fysieke infrastructuur aan te leggen of uit te breiden. Het belang van slimme mobiliteitsconcepten die verkeersstromen optimaliseren, met behoud van leefomgeving, wordt alleen maar groter. Als de infrastructuur niet kan worden uitgebreid, moet de huidige infrastructuur beter worden benut.

Met ruim 500 collega' s is Vialis gegroeid van installatiebedrijf naar integrale mobilieteitsdienstverlener. Vialis is specialist in product- en softwareontwikkelingen die onze klanten in staat stelt om hun ambitie op het gebied van beschikbaarheid, doorstroming, veiligheid en milieu in te vullen. 

Vialis biedt slimme oplossingen voor deze uitdagingen. Wij zijn een productontwikkelaar van complete verkeersregelsystemen, verkeersinstallaties, besturingssystemen en veiligheidssystemen voor onder andere bruggen, tunnels en sluizen. Ook voor het spoor is Vialis producent en ontwikkelaar van overweginstallaties, seinen en wisselstellers. Door bijna 100 jaar aan ervaring loopt Vialis voorop in het ontwikkelen van slimme oplossingen en innovatieve technologieën die Nederland leefbaar maken en houden. En met een breed scala aan oplossingen en producten heeft Vialis alles in huis om toekomstbestendige, veilige, duurzame en slimme mobiliteit mogelijk te maken. 

Link naar de website van Vialis